Odlična energija in pozitivi odzivi

Energetska tržnica odlično sprejeta na sejmu MOS

Med 11. in 16. septembrom 2018 smo se prvič od zagona platforme SunContract v Sloveniji predstavil na sejemskem prostoru, sejmu MOS v Celju, kjer smo nagovarjali nove uporabnike platforme. Kljub temu, da smo se na sejem odlično pripravili, oborožili z materiali, oblikovali posebno sejemsko ponudbo, z obiskovalci pa celo nazdravili s kozarcem piva, nas je odziv presenetil. Pozitivno, saj je bil je odličen. Naša ekipa je med predstavitvijo platforme v pogovoru z obiskovalci, ki so obiskali naš sejemski prostor, zaznala velik interes za trgovanje z energijo na platformi SunContract. Obiskovalci so prepoznali priložnost, ki jo na področju energetske samozadostnosti, omogoča platforma oz. energetska tržnica.

Naš cilj sejemskega nastopa je bil jasen – predstaviti in povečati prepoznavnost platforme SunContract oz. energetske tržnice med našimi ključnimi skupinami. Nagovarjali smo posameznike, ki jih zanima energija iz obnovljivih virov – kupce in proizvajalce električne energije ter posameznike, ki nameravajo investirati v sončne elektrarne. Lahko rečemo, da nam je uspelo. Naša ekipa je delovala kot odlično naoljen stroj, saj smo vsem obiskovalcem naše sejemskega prostora uspešno predstavili prednosti, ki jih svojim uporabnikom prinaša platforma. Kar 17.000 izmed 120.000 obiskovalcev je tako prejelo SunContract promocijsko brošuro, vključno s posebno ponudbo, ki jo lahko izkoristijo tudi po zaključku sejma. Zadovoljni pa smo tudi s številom novih registracij na platformi in novimi kontakti, ki so odlično izhodišče za  nadaljnje delo našega prodajnega oddelka.

Energetska tržnica SunContract je novost na slovenskem trgu, ki smo vam jo z veseljem predstavili na sejmu MOS. V zadnjem obdobju smo bolj aktivno prisotni v slovenskem medijskem prostoru, naš prodajni oddelek je prav tako zelo aktiven. In rezultati so že vidni. V zadnje pol leta baza uporabnikov platforme SunContract stabilno raste. Veliko si obetamo tudi v prihodnje. Bodite del zgodbe in se nam pridružite tudi vi na http://suncontract.org

Hvala za vašo podporo. Hvala, ker verjamete v naš in vaš projekt. Tokarat se nam lahko pridružite na sejmu DOM, ki bo potekal od 5. marca do 10. marca 2019, na Gospodarskem razstavišču.