Pred dobrima 2 mesecema se je podjetju SONCE energija pridružil Roman Gregorn, ki je iz rok Gregorja Novaka prevzel vodenje podjetja.

Roman ni neznanec v podjetju. Pred tem je namreč uspešno vodil podjetje Meja Šentjur, kjer je podjetje SONCE že pred leti postavilo sončno elektrarno, ki je vse od začetka tudi vključena na SunContract platformo. Roman tako pozna podjetje, njegove produkte in storitve, že iz uporabniške strani, kar bo zagotovo lahko uporabil v prid pri nadaljnjem razvoju podjetja.

»Z Romanom smo dobili odličnega direktorja, ki bo s svojimi z bogatimi vodstvenimi izkušnjami zagotovo tudi v prihodnje uspešno vodil in usmerjal celotno ekipo SONCE energija, ki se je v preteklem letu izjemno okrepila, ter pripomogel k nadaljnji rasti podjetja. Tako na področju sončnih elektrarn in prodaji elektrike kot tudi na področju ostalih trajnostnih produktov, ki jih podjetje že ali še bo ponujalo.« je mnenja Gregor Novak.

Tudi Roman, se v novi vlogi dobro počuti: «Čeprav v osnovi to ni moja panoga pa storitve, med katerimi je tudi edinstvena SunContract energetska tržnica, poznam že od prej, kar mi je zagotovo v pomoč v moji novi vlogi, v kateri se zaenkrat dobro počutim. Delam namreč z dobro ekipo, ki je strokovno podkovana in ji zaupam. Verjamem, da bomo tudi v prihodnje skupaj nizali številne nove uspehe, ki se jih že veselim.«

Gregor Novak pa se iz podjetja nikakor ne umika, temveč v njem ostaja na položaju vodje razvoja in inovacij, kjer bo njegova glavna naloga koordinacija raziskav in razvoja na nivoju celotne skupine SONCE. Pomemben del te je tudi SunContract platforma, kjer tudi ostaja direktor.

 

Roman Gregorn, novi generalni direktor