Preklopite na SONCE in prispevajte svoj del k čistejšemu okolju.

SONČNA ELEKTRARNA

Zagotovite si lasten vir električne energije.

Naši strokovnjaki vam nudijo individualno svetovanje in
poskrbijo za postavitev sončne elektrarne, ki je prilagojena vašim potrebam.

Preberi več

SONČNA ELEKTRARNA

Zagotovite si lasten vir električne energije.

Naši strokovnjaki vam nudijo individualno svetovanje in poskrbijo za postavitev sončne elektrarne, ki je prilagojena vašim potrebam.

Preberi več

TRŽNICA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Kupujte in prodajajte elektriko
brez posrednikov.

SunContract tržnica vam omogoča neposredno
povezovanje proizvajalcev in porabnikov
električne energije. Z izključitvijo posrednika in njegovih provizij omogoča nižje cene elektrike za porabnika, a tudi višje prihodke za proizvajalca.

Preberi več

TRŽNICA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Kupujte in prodajajte elektriko brez posrednikov.

SunContract tržnica omogoča neposredno povezovanje proizvajalcev in porabnikov električne energije. Z izključitvijo posrednika in njegovih provizij omogoča nižje cene elektrike za porabnika, a tudi višje prihodke za proizvajalca.

Preberi več

OGREVANJE IN HLAJENJE

Zagotovite si visoko udobje s sodobnimi
napravami za ogrevanje in hlajenje
prostora.

V sodelovanju z uveljavljenimi svetovnimi proizvajalci in s strokovno
usposobljenimi izvajalci vam omogočimo dobro počutje v vašem
domu ne glede na letni čas.

Preberi več

OGREVANJE IN HLAJENJE

Zagotovite si visoko udobje s sodobnimi napravami za ogrevanje in hlajenje prostora.

V sodelovanju z uveljavljenimi svetovnimi proizvajalci in s strokovno usposobljenimi izvajalci vam omogočimo dobro počutje v vašem domu ne glede na letni čas.

Preberi več

Zakaj izbrati SONCE?

Zakaj izbrati SONCE?

DOLGOLETNE
IZKUŠNJE

Prvo elektrarno smo postavili že leta
2007.

INDIVIDUALNA
OBRAVNAVA

Nudimo vam ogled lokacije
in svetovanje pri izbiri
optimalne rešitve.

EKSKLUZIVNI PARTNER
SUNCONTRACT V SLOVENIJI

Tržnica električne energije, ki omogoča
prosto razpolaganje z viški proizvedene elektrike.

DOLGOLETNE
IZKUŠNJE

Prvo elektrarno smo postavili že leta
2007.

INDIVIDUALNA
OBRAVNAVA

Nudimo vam brezplačen ogled lokacije in svetovanje pri izbiri optimalne rešitve.

EKSKLUZIVNI PARTNER
SUNCONTRACT V SLOVENIJI

Globalna digitalna platforma, ki vam poleg spremljanja porabe in proizvodnje omogoča tudi nakup in prodajo viška električne energije.

MNENJA UPORABNIKOV

MNENJA UPORABNIKOV

“S pomočjo SONCE energija smo uspešno postavili dve večji sončni elektrarni. Njihovi strokovnjaki so se pri tem resnično izkazali kot dobri poznavalci. Kljub določenim izzivom smo vse potrebno za izvedbo hitro dogovorili, ob tem pa smo se tudi sami veliko naučili.”

Darija Četina, Kmetija Flis

“Preden smo se odločili za nakup sončne elektrarne, smo preverili kar nekaj ponudnikov na sejmu MOS. Na koncu smo sklenili posel s SONCE energija. Njihova ponudba je bila najugodnejša. Njihovi prodajalci pa v primerjavi z ostalimi ponudniki obvladajo svoj posel in resnično znajo svetovati.”

Jana, Ptuj

“Načrtovanje sončne elektrarne v kombinaciji s toplotno črpalko sem v celoti prepustil podjetju SONCE energija, kar se je izkazalo za zelo dobro odločitev.”

Jurko Košir, Naklo

“Zelo podrobno sem preučil vse ponudbe in ugotovil, da mi pri SONCE energija ponujajo najbolj ugodne pogoje. Poleg tega so mi omogočili ugodno ceno elektrike, še preden sta bili sončni elektrarni priključeni v omrežje.”

Davorin Selinšek, Kmetija Selinšek

V sodelovanju s SONCE energija je bil naš projekt sončne elektrarne uspešno zaključen. Ekipi sem predvsem hvaležen za njihov trud in hiter odziv za pripravo potrebne dokumentacije ter na koncu izvedbo montaže. Glede na začetne plane izvedbe, je bil projekt na koncu izveden precej hitreje od planiranega časovnega plana. “

Jože, Griže

“Imamo veliko streho, obrnjeno sicer na vzhod, in dolgo časa sem si jo želel izkoristiti za pridobivanje energije iz sonca, ki nas ves čas osvetljuje. Viške proizvodnje pa preko SunContract platforme namenim dobrodelni organizaciji za pomoč ženskam v stiski.”

Tomaž, Selnica ob Dravi

“Že leta 2013 sem investiral v sončno elektrarno, ki je stabilen vir dohodka. Celotno proizvodnjo sem do sedaj prodajal le trgovcu. S SunContract platformo pa lahko sedaj del proizvedene elektrike tudi sam porabim.”

Igor, Ljubljana

“Pri SONCE energija smo kupili sončno elektrarno in toplotno črpalko. Lahko rečem, da so izvajalci opravili dobro delo, upoštevali so naše želje in poskrbeli, da se sedaj praktično “zastonj” ogrevamo. Pri odločitvi je pomagalo dejstvo, da so tovrstne investicije podprte s strani Ekosklada.”

Tomaž, Postojna

BLOG

BLOG

PROJEKTI