V ponedeljek, 28. junija, je v Celju potekala skupščina Združenja slovenske fotovoltaike (ZSFV), katere sta se udeležila tudi naš direktor, Roman Gregorn in Gregor Novak, vodja razvoja in inovacij.

Naše podjetje je v panogi fotovoltaike aktivno že skoraj 15 let. Ves ta čas si prizadevamo v naše delovanje vnašati najnovejšo tehnologijo na področju fotovoltaike in promovirati njeno uporabo med posamezniki. V prihodnosti pa si želimo še aktivneje soustvarjati dobre pogoje za njen nadaljnji razvoj in širitev na Slovenskem trgu. Tako smo se na skupščini združenju pridružili kot polnopravni član. Gregor Novak pa je bil izvoljen tudi v upravni odbor združenja, ki ga poleg njega sestavljajo še ….

ZSFV gospodarsko interesno združenje je prostovoljno združenje pravni oseb, ki delujejo na različnih področjih fotovoltaike. Njegov namen pa je na območju Republike Slovenije širiti zavest in nova spoznanja s področja raziskav in razvoja ter uporabnih znanj fotovoltaike. Več o združenju si lahko preberete tukaj.