Tudi ekipa Sonce energija v tem času izbruha epidemije coronavirusa, v skrbi za zdravje zaposlenih in posledično nas vseh, ostajamo doma. A naše delo poteka nemoteno, iz varnega zavetja naših domov:

  • Tudi od doma lahko digitalno uredimo vso potrebno dokumentacijo za postavitev lastne sončne elektrarne. Brez fizičnega kontakta pa lahko uredimo tudi samo postavitev le-te.
  • Preko spleta v celoti uredimo menjavo dobavitelja električne energije, da boste lahko začeli trgovati z elektriko na SunContract platformi.

Za vas smo na voljo v prvi vrsti preko elektronske pošte na naslovu [email protected]. Lahko pa stopite v stik z nami tudi preko številnih drugih sodobnih komunikacijskih kanalov. Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo ali klic.

 

Čeprav se nam mogoče zdi, da se je življenje v tem trenutku skoraj popolnoma ustavilo, pa bo vse to enkrat zagotovo minilo in življenje se bo vrnilo v ustaljene tirnice. Zato je mogoče zdaj čas, da razmislimo, kako biti v prihodnosti, kar se da samozadostni – tudi kar se tiče energije.

Sončna elektrarna je zagotovo naložba v prihodnost. Z njo si zagotovite lasten vir energije, hkrati pa znatno znižate strošek elektrike. Vabimo vas, da nam pošljete nezavezujoče povpraševanje še danes .

 

Pazite nase in na druge ter seveda, ostanite zdravi.