Tržnica električne energije SunContract

SunContract

Tržnica električne energije

Tržnica neposredno povezuje odjemalce in proizvajalce elektrike, na njej pa se trguje izključno z elektriko iz obnovljivih virov. Njena glavna prednost je, da izključuje posrednika (dobavitelja električne energije) in njegove provizije. S tem lahko odjemalci prihranite pri stroških elektrike, proizvajalci pa lahko elektriko prodate po višjih cenah. S tem lahko zaslužite ali močno privarčujete pri porabi elektrike.

Zakaj izbrati SunContract …

… za vašega partnerja pri električni energiji?

 

Brez posrednikov in provizij

Platforma omogoča povezavo odjemalcev s proizvajalci elektrike. S tem načinom dela ni prisotnih posrednikov in posledično se stroški zmanjšajo.

Preglednost in transparentnost

Transakcije med proizvajalci in porabniki električne energije so preverljive na tehnologiji blockchain, ki temelji na medsebojnem zaupanju.

Spremljanje porabe in proizvodnje

Platforma SunContract vam omogoča pregled nad lastno porabo in proizvodnjo elektrike. Temelji na preprosti navigaciji in odlični uporabniški izkušnji.

Obnovljivi viri
energije

SunContract nudi nemoteno dobavo čiste in lokalno proizvedene energije za gospodinjstva in poslovne odjemalce energije.

Za vse odjemalce elektrike

Kupujte elektriko brez posrednikov in njihovih provizij. S tem lahko znižate svoje stroške električne energije brez prekinitve v dobavi. Tržnica električne energije SunContract deluje tako, da se s proizvajalci elektrike neposredno dogovorite za ugodnejšo ceno. Dogovore lahko prepustite tudi podjetju SunContract, ki bo avtomatično poskrbelo za najugodnejšo ponudbo. Sami lahko izberete tudi obnovljivi vir energije.

Za proizvajalce elektrike

Če doma ali v vašem podjetju proizvajate elektriko iz obnovljivih virov, se lahko neposredno povežete s končnimi odjemalci. Tržnica električne energije SunContract vam omogoča, da elektriko prodate po višjih cenah kot sicer, saj pri prodaji niso prisotni posredniki s svojimi provizijami. S tem si lahko zvišate pogodbene cene elektrike že danes.

Zamenjajte svojega dobavitelja elektrike

Pridružite se tržnici električne energije SunContract.

1. Registracija in izbira pogodbe

Brezplačno se registrirajte na platformi SunContract in izberite pogodbo za zamenjavo dobavitelja električne energije.

2. Pregled in podpis pogodbe

Na podlagi vaših podatkov se pripravi personalizirano pogodbo. Po pregledu jo podpišete in jo prek platforme SunContract vrnete.

3. Zamenjava dobavitelja

Po prejemu podpisane pogodbe se zamenja vašega trenutnega dobavitelja električne energije brez prekinitve v dobavi elektrike.

Zamenjajte svojega dobavitelja električne energije