Z veseljem vas obveščamo, da bomo tudi letos prisotni na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju (MOS), kjer bomo predstavili našo inovativno in trajnostno ponudbo na področju sončnih elektrarn.

Kaj za vas pripravljamo na sejmu MOS?

Prvič bomo predstavili naš novi revolucionarni model samooskrbe, ki ga, v tesnem sodelovanju s SunContract platformo, pripravljamo za leto 2024. Gre za celostno storitev, katere ključni del je ravno edinstvena platforma SunContract. V njej združujemo sončno elektrarno in baterijski hranilnik z inovativnim modelom poračunavanja električne energije, ki temelji na osnovnih, že preverjenih P2P storitvah, ki jih SunContract na slovenskem trgu ponuja že 5 let. Ta inovacija vam bo prinesla maksimalne prihranke ter omogočila trajnost in samooskrbo tudi tistim, ki boste v samooskrbo investirali po letu 2023, ko se zaključuje letni obračun.  Storitev bo tudi vsem tistim, ki so dobili zavrnjeno soglasje omogočila postavitev polne moči sončne elektrarne.

Na sejmu vam bomo dodatno brezplačno pomagali oddati vlogo za soglasje, in vam tako omogočili, da ujamete še zadnjo priložnost za izgradnjo sončne elektrarne po shemi letnega obračuna. Za vse, ki se boste odločili za nakup sončne elektrarne pri nas v času sejma MOS, pa smo pripravili tudi poseben sejemski popust v višini 1000 EUR.

Vljudno vabljeni, da nas med 13. in 17. septembrom obiščete v Hali L, kjer vam bomo podrobneje predstavili naše trajnostne rešitve na področju energetike.

Če tudi sami verjamete v moč sončne energije kot energije prihodnosti, vas že nestrpno pričakujemo.