Nudimo celotno izvedbo sončne elektrarne za:

Sončna elektrarna
+ baterijski hranilnik

Sončna elektrarna

Vaša modra investicija v zeleno prihodnost

Izkoristite izjemno moč SONCA in si še danes zagotovite brezplačen in okolju prijazen vir elektrike.

Sončna elektrarna vam zniža mesečne stroške elektrike in omogoči samooskrbo z energijo, s čimer postanete odporni na višanje cen energentov.

Poleg tega je sončna energija eden najbolj okolju prijaznih obnovljivih virov energije in tudi najcenejši vir energije na svetu. Z več kot 20-letnimi izkušnjami in več kot 4000 zadovoljnimi strankami vam zagotavljamo profesionalno izvedbo sončne elektrarne.

Ob tem vas skrbno vodimo skozi celoten postopek, poskrbimo za vso dokumentacijo in vas opozorimo na pasti sončne elektrarne.

Zakaj sončna elektrarna?

Z doma proizvedeno čisto energijo se boste izognili nepotrebnim stroškom in pripravljeni boste na prihodnost.

Kratka doba odplačevanja

Investicija v sončno elektrarno se vam povrne že v od sedmih do desetih letih. Preostalih 20 let pa proizvaja brezplačno elektriko.

Nižje položnice

Pozabite na vedno dražjo elektriko. Sončna elektrarna vam pomaga nadzirati vedno višje stroške elektrike.

Pripravljeni na prihodnost

Z našimi rešitvami in celostno ponudbo boste pripravljeni na e-mobilnost in izzive prihodnosti.

Sončna elektrarna
za gospodinjstva

Sistem samooskrbe vam omogoča lastno proizvodnjo energije doma. Dovolj, da pokrijete svoje dnevne potrebe. Namestitev zahteva minimalen poseg in vzdrževanje.

Več o sončni elektrarni za vaše gospodinjstvo
 • Zagotovite si dovolj energije za vaše potrebe po elektriki.
 • Stabilna in predvidljiva cena energije.
 • Elektrarni dodajte baterijski sistem in dodatno znižajte strošek omrežnine.
 • Možnost brezplačnega ogrevanja s priključitvijo toplotne črpalke.
 • Možnost priključitve domače električne polnilnice.
 • Dodatno privarčujte s tržnico električne energije SunContract.
 • Po izplačilu investicije dodatno prihranite.
 • Namestitev zahteva minimalen poseg v vaš dom.
 • Vzdrževanje in delovanje vam ne jemlje časa.
 • Zagotovite si zeleno energijo in zmanjšajte svoj ogljični odtis.

Sončna elektrarna
za podjetja

Pozabite na odvisnost od fosilnih goriv. Naj vas rast cene električne energije ne skrbi več. S sončno elektrarno zagotovite svojemu podjetju energetsko neodvisnost za naslednjih 30 let.

Kaj pridobite z investicijo v sončno elektrarno
 • Dodaten prihodek oziroma prihranek: S porabo elektrike na isti lokaciji prihranite na omrežnini, višek energije prodajte preko energetske tržnice SunContract neposredno lastnemu krogu odjemalcev.
 • Možnost vključitve zaposlenih: Ponudite odkup električne energije svojim zaposlenim preko energetske tržnice SunContract.
 • Davčno optimiziranje dobička: Izkoristite olajšave za investicije v opremo.
 • Zavarovanje pred rastjo cen energentov: V prihodnje je pričakovati trend rasti cene vseh energentov. Samooskrba vam fiksira vašo ceno in vas zavaruje pred prihodnjo rastjo stroškov energije.

Sončna elektrarna
za skupnosti

Če nimate lastnih primernih strešnih površin, se lahko povežete v samooskrbno skupnost OVE. S tem si lahko zagotovite neodvisnost in nižji račun za elektriko.

Osnovne značilnosti samooskrbne OVE skupnosti
 • Povežejo se lahko odjemalci, priključeni na omrežje iste transformatorske postaje kot je naprava za samooskrbo.
 • Odjemalci se lahko med sabo povežejo preko pogodbe in se tako dogovorijo o investiranih deležih in ključu delitve proizvodnje. V primeru, da želijo SOVES oddajati v najem drugim, morajo za to ustanoviti pravno osebo (zadruga, društvo, zavod …).
 • Lastnik, to je investitor naprave, je lahko tudi 3. oseba in je lahko npr. postavljena tudi na javni objekt (zdravstveni dom, gasilski dom …).

Oddaja strehe
v najem

Imate na voljo vsaj 300 m2 veliko streho? Oddajte nam streho v najem in skupaj z energetsko tržnico SunContract bomo poskrbeli, da boste imeli nižji račun za elektriko.

Zakaj se odločiti za omenjeno unikatno rešitev
 • Stabilna in predvidljiva cena elektrike: Zaščitite se pred povišanjem cen elektrike ter hkrati prihranite pri stroških elektrike.
 • Dodatna optimizacija stroškov: S pomočjo profesionalnega trgovalca dodatno optimizirate stroške elektrike na energetski tržnici SunContract.
 • Povečanje ugleda podjetja: Ker je dobavljena elektrika 100% iz obnovljivih virov, si boste povečali ugled podjetja, ki skrbi za okolje z zmanjšanjem svojega ogljičnega odtisa.

Zgradite svojo sončno elektrarno

v treh preprostih korakih

1. Oddajte povpraševanje

Izpolnite naš obrazec za povpraševanje in prejeli boste klic našega svetovalca. Pošljite nam povpraševanje

2. Pregled in uskladitev ponudbe

Skupaj bomo pripravili ponudbo in uskladili vso potrebno dokumentacijo.

3. Montaža sončne elektrarne

Po potrjeni ponudbi in pridobljeni dokumentaciji sledita montaža in priklop na omrežje, ki ga izvede lokalni distributer.

Zakaj izbrati nas ...

... za vašega monterja sončne elektrarne?

Uredimo vso dokumentacijo

Poleg vseh potrebnih dokumentov za izgradnjo sončne elektrarne, vloge za soglasje in priklop poskrbimo tudi za pridobitev morebitne subvencije.

Ogled lokacije

Skupaj z našimi strokovnjaki si boste pri vas doma podrobno ogledali predlog izvedbe. Dodatno vam bomo svetovali tudi z boljšimi rešitvami za vas.

Montaža in servis

Naša ekipa monterjev ima dolgoletne izkušnje in z rednim usposabljanjem zmontira sončno elektrarno v najkrajšem mogočem času. Pomagamo pa vam tudi z vzdrževanjem.

Mnenja uporabnikov

Poglejte si mnenje drugih o našem delu in sončni elektrarni.

 • Nina
  "Za nakup sončne elektrarne pri podjetju SONCE energija sem se odločila po priporočilu sorodnika, ki mi je povedal, da so profesionalni, prijazni in vedo, kaj delajo. Moja izkušnja z njimi je presegla pričakovanja. Svetovalec iz podjetja je prišel na dom, vse razložil, svetoval in predlagal najprimernejše rešitve za postavitev elektrarne. Njegovi organiziranost in predanost sta bili ključni. V teku projekta so se držali vseh dogovorov in rokov. Razložili so mi vse, kar me je zanimalo glede elektrarne, mi odgovarjali na klice, sporočila … Tudi ekipa na terenu – mojstri, ki so elektrarno montirali, in električarji – je bila fenomenalna. Nisem še videla tako usklajene ekipe, pa sem imela že kar nekaj mojstrov v hiši. Fantje obvladajo svoj posel."  
  Nina
  Radlje ob Dravi